Welkom!


Bent u op zoek naar een woning die bij u past of overweegt u de verkoop van een woning? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag bij het kopen of verkopen van vastgoed! Wij koppelen onze 15 jaar ervaring aan een dynamische mindset om zo aan onze klanten de vastgoedervaring te kunnen bieden die ze verdienen.OVER SVG VASTGOEDSVG VASTGOED is een nagelnieuw vastgoedkantoor opgericht door Sven Van Gijsegem. Wij zijn voornamelijk actief in de Vlaamse Ardennen. Met meer dan 15 jaar ervaring (waarvan de laatste 10 jaar voor een gerenommeerd vastgoedkantoor in de Vlaamse Ardennen), zijn wij de ideale partner voor de aan- en verkoop van vastgoed.

Door onze focus enkel te richten op de verkoop van vastgoed (en niet op verhuur), kunnen wij onze verkopers en kopers de volledige aandacht geven die ze verdienen.

Onze service is ons paradepaardje! Voor ons staat de klant steeds centraal. Wij zijn dan ook 7/7 bereikbaar. Een bezoek op zon- en feestdagen? Geen enkel probleem, wij werken ook op deze dagen. Met heel veel zin gaan wij steeds tot het uiterste om onze klanten tevreden te stellen. Een tevreden klant zorgt immers nog steeds voor de beste reclame!

Wij willen met SVG VASTGOED een betaalbare expertise bieden aan klanten die een beroep willen doen op onze diensten. Wij begeleiden U graag in het volledige aan- of verkoopproces; vanaf het eerste contact tot het verlijden van de akte bij de notaris.

Toezichthoudende autoriteit: Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars, Luxemburgstraat 16B te 1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code van het BIV
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring van het reglement van plichtenleer van het BIV. BA en borgstelling via NV AXA Belgium (Polisnr. 730.390.160)