TOPSERVICE

Ons paradepaardje! Zowel voor onze verkopers als voor onze kopers zijn wij 7/7 bereikbaar. Ook op zon -en feestdagen staan wij voor jullie klaar. Wij gaan tot het uiterste om een verkoop van uw eigendom te realiseren.


CORRECTE WAARDEBEPALING

Na een uitgebreid plaatsbezoek wordt uw eigendom geschat en wordt een marktconforme waardebepaling opgemaakt.. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend. Wij hebben 15 jaar ervaring in de regionale vastgoedmarkt en kunnen u op die manier een perfecte prijsindicatie geven. Een goed verkoopproces start immers met een correcte waardebepaling.


HET VERKOOPDOSSIER

Het is vandaag de dag een hele opgave geworden om een woning te verkopen. Enerzijds zijn er de verschillende wettelijke attesten die de eigenaar moet aanleveren en anderzijds is er het constant wijzigend wettelijk kader met betrekking tot het publiceren van vastgoed. Wij stellen voor U een volledig dossier samen en doen hierbij een beroep op onze partners. Op die manier zorgen wij voor een vlekkeloze overdracht van uw eigendom.UW PAND IN DE SPOTLIGHTS

Wij maken steeds een professionele fotoreportage van uw eigendom. U krijgt namelijk maar 1 kans op een goede eerste indruk. Daar waar mogelijk maken wij ook dronebeelden van uw woning.


BEZOEKEN VAN UW WONING

De potentiële koper krijgt steeds een rondleiding door een professional met jarenlange ervaring. Uiteraard zijn wij ook opgeleid in de wettelijke aspecten van de verkoop inzake vastgoed. Op die manier krijgt de koper steeds een vakkundig antwoord op al zijn vragen.


PERSOONLIJKE AANPAK EN GERICHTE PUBLICITEIT

Wij zijn er voor U en luisteren graag naar U! Met onze persoonlijke aanpak trachten wij ons te onderscheiden. Wij maken gebruik van de belangrijkste immoportalen en sociale media. U kan uiteraard ook beroep doen op ons steeds groeiend klantenbestand.